امروزه از سایبانها ( سایبان برقی ، سایبان چتری و سایبان بازویی) در همهی محیطها استفاده میشود و استفاده از آن به موقعیتها و مکانهای خاصی محدود نمیشود. استفاده از این وسیله مربوط به گذشتههای دور میشود و نمیتوان گفت دقیقا از چه زمانی در میان مردم استفاده میشود.
در گذشته از موادی مانند چوب و پارچه برای ساخت سایبانها استفاده میشد اما بعدها با پیشرفت تکنولوژی، از مواد دیگری همچون پارچههای ضد آب و برزنتی، استیل، آهن، آلومینیوم، فایبرگلاس، اکریلیک، وینیل و غیره در ساخت سایبانها استفاده شد. در این مقاله از متین هوشمند همراه ما باشید.
طرحها و مدلهای متفاوتی امروزه برای سایبانها طراحی شده که هرکدام برای اهداف و محیطهای خاصی به کار میرود. در این مقاله به مطالعه بیشتر پیرامون سایبان بازویی که از پرمصرفترین انواع سایبانها است میپردازیم.
سایبان چیست؟
به طور کلی به ابزارهایی که از افراد و یا اشیا در برابر اتفاقاتی همچون برف و باران، نور، پرندگان و حیوانات، ریزش مصالح و غیره محافظت میکند، سایهبان میگویند. امروزه انواع گوناگونی از سایبانها را در اطراف خود مشاهده میکنیم، با این وجود سایبانها به طور کلی به دو دسته متحرک و ثابت تقسیم میشوند و هرکدام از این دستهها شامل زیردستههایی هستند که مدلهای دیگری را در بر میگیرد.
نوعی از سایبانها که سایبان ثابت هستند پس از نصبشان امکان باز و بسته کردن یا تغییر وضعیت ندارند، همانطور که نصب میشوند باقی میمانند و امکان اینکه از آنها در وضعیت دیگری استفاده شود وجود ندارد. یکی از مهمترین انواع سایبانهای ثابت، سایبان پارکینگ است.
برخلاف سایبانهای ثابت، سایبان متحرک نوعی سایبان است که پس از نصب، امکان تغییر وضعیت آن وجود دارد و میتوان آن را در زاویههای متفاوت باز و بسته کرد. سایبانهای متحرک دو نوع سایبانهای مکانیکی و الکتریکی را شامل میشوند؛ که هر کدام از این انواع، خود انواع دیگری را شامل میشوند که هر یک مزایا و معایب متفاوتی دارند.
مطلب پیشنهادی: راهنمای خرید سایبان چتری مسافرتی
سایبان بازویی چیست؟
به سایبانهای متحرکی که به وسیلهی بازوهای مکانیکی وضعیت آنها را تغییر میدهند، سایبان بازویی میگویند؛ که هم به صورت مکانیکی به وسیلهی اهرمهای دستی میتوانند باز و بسته شوند و هم به صورت الکتریکی از راه دور به وسیلهی کنترل و ریموتها وضعیت آنها تغییر داده شود. این سایبانها با اسامی گوناگونی از جمله سایبان فنری، سایبان اتوماتیک، سایبان مفصلی، سایبان سیم بکسلی و غیره شناخته میشوند.
مزایای استفاده از سایبان بازویی
همانطور که بالاتر اشاره شد، هدف اصلی استفاده از سایبانها محافظت از افراد و اشیا در برابر اتفاقات مختلف میباشد. همچنین استفاده از این سایبانها میتواند فواید دیگری داشته باشد که در ادامه به معرفی چند مورد از آنها پرداختهایم:
- استفاده و نصب این سایبان بسیار راحت است.
- تولید این نوع سایبانها در اندازه و ابعاد متفاوت و بدون محدودیت میباشد.
- میتوان از این نوع سایبانها در رستورانها، پارکینگها و مغازهها استفاده کرد.
- تنوع رنگبندی این نوع سایبانها و امکان استفاده از روکش و تبلیغات بر روی آنها یکی دیگر از مزیتهای قابل ذکر میباشد.
- در این نوع سایبانها میتوان وضعیت سایبان را تغییر داد که این موضوع باعث میشود که بتوان از آنها در ابعاد و زوایای متفاوت استفاده کرد.
- از نظر ظاهری، این سایبانها ظاهر بسیار زیبایی دارند، زیرا به راحتی میتوان رنگی هماهنگ با دکوراسیون محلی که استفاده میشود برای آن انتخاب کرد.
- از این سایبانها عموما برای نواحی که به صورت مستقیم در معرض نور آفتاب قرار دارد استفاده میشود چون در مواقعی که نور آفتاب نیست میتوان با برگرداندن آن به حالت عادی از هوا و مناظر استفاده بیشتری برد.
انواع سایبانهای بازویی
سایبانهای بازویی که نوعی از سایبانهای متحرک هستند در مدلهای متفاوتی در بازار موجود هستند؛ این مدلها که همگی سایبان بازویی محسوب میشوند و هرکدام را میتوان در ابعاد و اندازههای متفاوت تولید کرد عبارتند از مدل فول باکس، مدل کلاسیک، مدل دوطرفه، مدل چتر گرد و غیره.
عوامل موثر بر قیمت سایبان بازویی
یکی از عوامل موثر بر قیمت سایبان بازویی که میتواند تاثیر زیادی هم داشته باشد، ابعاد سایبان است. به طور معمول اگر سایبان با اندازههای استاندارد ساخته شود هزینهی زیادی ندارد و میتوان یک سایبان بازویی با کیفیت را با کمترین قیمت ممکن تهیه کرد.
عامل دیگری که بر قیمت این سایبانها موثر است، مکانیکی و یا الکتریکی بودن آن است که به صورت دستی یا برقی کنترل شوند. سایبانهای الکتریکی نیاز به یک موتور دارند که معمولا کیفیت خوبی داشته و خارجی میباشد. به همین علت هزینهی موتور به هزینهی سایبان اضافه شده و موجب هزینهی تمام شدهی بیشتری نسبت به سایبان دستی میشود.
یک عامل دیگری که بر قیمت سایبان بازویی تاثیرگذار است هزینهای که برای خرید مواد اولیه صرف میشود است. مقدار زیادی از مواد اولیه برای ساخت بازوها و همچنین روکش سایبان باید تهیه شود. افزایش تورم و نوسانات نرخ ارز نیز بسیار بر قیمت مواد و متریال مصرفی این سایبانها و قیمت نهایی آنها تاثیرگذار است.
مطلب پیشنهادی: قیمت سایبان چتری و قیمت سایبان برقی
قیمت سایبان بازویی
همانطور که در قسمتهای گذشته بررسی شد ابعاد و اندازههای متفاوت و همچنین متریال مختلفی که برای ساخت سایبان بازویی به کار میرود باعث میشود که نتوان قیمت دقیقی برای سایبان بازویی تعیین کرد. این قیمت از عوامل مختلفی تاثیر میگیرد که عبارتند از: نوع پارچهی سایبان، فریم و قالب سایبان، وزن و ابعاد، گارانتی محصول، برند و کشور سازنده، کیفیت و میزان مقاومت و غیره.
خرید سایبان بازویی از میتن هوشمند
با توجه به مطالبی که عنوان شد دریافتیم که سایبان بازویی نوعی از سایبانهای متحرک است که برخلاف سایبانهای ثابت، امکان تغییر وضعیت و زاویهی آن وجود دارد. سایبان بازویی خود انواع متفاوتی دارد که به دو دستهی کلی دستی و برقی تقسیم میشوند. قیمت این محصول با توجه به ابعاد و متریال به کار برده شده در آن و چندین عامل دیگر متغیر است. برای خرید کرکره برقی و انواع سایبان، همچنین تعمیرات سایبان برقی ، می توانید از طریق فرم تماس متین هوشمند اقدام نمایید.
بدون دیدگاه