قطعات سایبان برقی

سایبان‌های برقی از انواع سازه‌های سقفی هستند که اصولاً از جنس پارچه یا با پوششی فلزی ساخته و تولید می‌شوند و برای مثال می‌توان سایبان باغی را نام برد که، از آن‌ها برای ایجاد سایه و محافظت در برابر شرایط آب و هوایی مختلف از قبیل آفتاب، باران، تگرگ، برف و غیره استفاده می‌شود.

در گذشته برای این منظور استفاده از سایبان‌های دستی رواج بسیاری داشت که هنوز هم بسیاری از افراد برای هداف مختلف از انواع سایبان دستی استفاده می‌کنند. همانند پیشرفت در تمام جنبه‌های زندگی، این وسیله نیز از این قانون مستثنی نبوده و امروزه انواع سابیان برقی تولید می‌شوند که در موارد گوناگون می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

در این مقاله شما را انواع قطعات سایبان برقی آشنا می‌کنیم تا در صورت نیاز به استفاده از این نوع سایبان اطلاعات کاملی درباره تجیزات سایبان برقی داشته باشید.

لیست قطعات سایبان برقی

لیست قطعات سایبان برقی

قبل از پرداختن به شرح قطعات سایبان برقی ذکر این نکته ضروری است که در این نوع سایبان برای باز و بسته کردن نیازی به نیروی انسانی نیست و با تنها با فشردن دکمه ریموت به راحتی باز و بسته می‌شوند. در حال حاضر انواع سایبان برقی در شکل‌ها، جنس‌ها و اندازه‌های مختلف در بازار به فروش می‌رسد که می‌توان آن‌ها را برای مقاصد مختلف استفاده کرد.

انواع سایبان‌های برقی برای کارکرد خود دارای یکسری قطعات تشکیل‌دهنده اصلی هستند که چنانچه هر کدام از آن‌ها دچار مشکل شوند و درست کار نکنند، عملکرد کلی سایبان مختل خواهد شد. در ادامه با معرفی انواع قطعات سایبان برقی همراه شما خواهیم بود.

نگهدارنده سایبان

از اصلی‌ترین قطعات سایبان برقی، می‌توان به نگهدارنده سایبان اشاره کرد. قطعاً نگهدارنده سایبان نقش بسزایی در سایبان برقی دارد و اگر نگهدارنده سایبان وجود نداشت، سایبان برقی نمی‌توانست بی‌حرکت و ثابت بماند.

گیربکس کرکره برقی

گیربکس سایبان

یکی از مهمترین قطعات سایبان برقی، گیربکس آن است که باید از باکیفیت‌ترین نوع باشد و دور آن یک به یازده باشد. این گیربکس، دارای پوسته آلومینیوم و یک دسته بلند فولادی است. روکش دسته گیربکس سایبان برقی از جنس پلاستیک پی وی سی با حلزونی وسط از جنس مس است.

تنظیم کننده شیب سایبان

از دیگر قطعات سایبان برقی، تنظیم کننده شیب آن است. این قطعه با وزن تقریبی ۲۵۰ گرم، از جنس الومینیوم ساخته می‌شود و وظیفه تنظیم شیب سایبان است و توسط هلیکویل فولادی در قسمت جلو تقویت و پشتیبانی می‌شود.

بازوهای سایبان

از دیگر تجهیزات سایبان برقی که آن هم نقش مهمی در ساختار سایبان دارد، بازوهای آن است که از جنس آلومینیم ساخته می‌شوند. کاربرد آلومینیوم در آن‌ها باعث می‌شود وزن سبکی داشته باشند و در عین حال بسیار مقاوم نیز باشند. وزن کم و سبکی سایبان برقی موجب می‌شود که برای باز و بسته شدن به نیروی کمتری نیاز داشته باشد. از این رو موتوری با توان و قدرت کمتر هم می‌تواند آن را باز و بسته کند. لذا هزینه نهایی سایبان برقی نیز مقرون به صرفه‌تر خواهد بود.

در ادامه شرح قطعات سایبان برقی باید گفت که بازوهای سایبان برقی با بازشوندگی ۲ متر و ۲۰ سانتی‌متر تا ۲ متر و ۸ سانتی‌متر طراحی می‌شوند تا راحت‌تر باز و بسته شوند. داخل بازوی سایبان برقی باید فنرهای با کیفیت و مرغوب بکار رود.

بازوهای سایبان برقی دارای مدل‌های مختلف هستند مانند بازوی سایبان برقی سیم بکسلی، بازوی سایبان برقی تسمه‌ای، بازوی سایبان برقی فنری و بازوی سایبان برقی زنجیری. نکته مهم این است که سایبان برقی جهت باز و بسته شدن به مفصل یا بازو نیاز دارد. داخل این مفصل‌ها، فنرهایی قرار دارد که با بکسل، تسمه یا زنجیر بهم متصل می‌شوند که وجه تسمیه انواع گفته شده است.

موتور سایبان

یکی از مهمترین قطعات سایبان برقی، موتور آن است یعنی بخشی که باعث تمایز بین سایبان‌های دستی و برقی شده است. نیروی تولید شده توسط این قطعه منجر به باز و بسته شدن سایبان می‌شود که به آن موتور توبولار نیز می‌گویند. شکل این موتور به صورت استوانه‌ای است که داخل لوله اسکلت سایبان نصب می‌شود. با فشردن دکمه ریموت حتی از فاصله ۳۰ متری موتور فعال شده و سایبان را باز کرده یا می‌بندد.

در ادامه شرح قطعات سایبان برقی لازم است یادآور شویم که موتور سایبان برقی دارای انواع مختلفی است که با توجه به نوع سایبان انتخاب می‌شود به عنوان مثال در لوله‌های گرد، موتورهای ۸۰ ،۱۰۰، ۱۲۰ و ۱۴۰ نیوتونی بکار می‌روند. اجزای مختلف موتور سایبان از نوع برقی شامل پایه موتور و خلاص‌کن آن هستند که پایه، نگهدارنده موتور درون لوله است و خلاص‌کن برای حالتی است که می‌خواهید از سایبان برقی به صورت دستی استفاده کنید.

قوطی اصلی سازه سایبان

در ادامه بررسی قطعات سایبان برقی، می‌رسیم به قوطی فلزی اصلی سازه که در واقع اسکلت سازنده سایبان است. اغلب در ساخت سایبان برقی استفاده از قوطی پیشنهاد می‌شود زیرا باعث افزایش مقاومت و کیفیت آن خواهند شد و در طول سالیان زیاد به دلیل استحکام زیادشان، می‌توان بدون مشکل از آن‌ها استفاده کرد.

بعلاوه وزن زیادی هم ندارند و باز و بسته شدن آن‌ها راحت انجام می‌شود. جنس قوطی اصلی سایبان برقی اصولا فولادی است بنابراین مزایای بسیار زیادی دارد.

جمع بندی و سوالات متداول

قطعات سایبان دستی کدامند؟

این قطعات شامل یراق تنظیم‌کننده شیب سایبان دستی، میل‌لنگ، میله‌های پشتیبان، پارچه روکش سایبان و اسکلت سازنده آن هستند.

سایبان های مغازه چه تجهیزاتی دارند؟

سایبان‌های مغازه شامل موتور، ریموت، پارچه و بازوها می‌باشند.

امروزه انواع سایبان برقی در موارد و مقاصد مختلف، کاربردهای بسیار زیادی دارند و شاید کمتر مغازه یا مکانی را ببینید که سایبان برقی نداشته باشد. این سایبان‌ها مانند هر وسیله دیگری از یکسری قطعات سایبان برقی ساخته شده‌اند که هر کدام را در مقاله بالا شرح دادیم.

چنانچه پس از مدتی از استفاده یکی از قطعات سایبان برقی با مشکل مواجه شد می‌توان با کمک گرفتن از تکنیسین‌های این حوزه اقدام به تعویض یا تعمیرات سایبان برقی کرد. متین هوشمند با داشتن سابقه درخشان در زمینه طراحی و نصب انواع کرکره برقی، درب شیشه ای اتوماتیک و کرکره برقی مغازه، همواره در تلاش است تا با کیفیت‌ترین کار را به مشتری تحویل دهد. با مشاهده نمونه کارهای متین هوشمند، می‌توانید از فعالیت‌های ما در زمینه کرکره برقی پارکینگ و سایر محصولات اتوماتیک با خبر شوید. برای اطلاع از آخرین قیمت سایبان برقی، با مشاورین ما (۰۹۱۲۳۰۱۸۹۸۶) در ارتباط باشید.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *